Haar Growth

Heb je een Haarprobleem?

Ecuri heeft een Micro Needling methode ontwikkeld waarbij personen met dunner wordend haar weer een volle haardos kunnen krijgen. Deze methode geeft bij nagenoeg iedereen binnen 6 maanden dubbel zo veel haar. Het product bevat geen hormonen maar Growth Factors die je eigen stamcellen weer nieuw haar laten produceren. Deze methode heeft succes bij zowel mannen als vrouwen. Heel veel mannen krijgen met het verstrijken van de jaren steeds dunner haar. Ecuri Hair Growth Serums stoppen dit proces. Het haar zal ook geleidelijk dikker worden.

Niet alleen mannen kennen dit probleem. Veel vrouwen krijgen dunner haar ten gevolge van de menopauze. De hormoonveranderingen hebben grote invloed op je haargroei. Voor deze vrouwen is Ecuri Hair Growth Serums een echte oplossing. Heel veel mannen en vrouwen hebben hier al heel veel baat bij gehad.

De echte oorzaak van bijna al het haarverlies is de gevoeligheid voor mannelijke hormonen. Dihydrotestosteron (DHT) is een echte killer voor je haar. Mannen kennen het probleem van dunner wordend haar maar ook heel veel vrouwen krijgen door de overgang of pilgebruik meer mannelijke hormonen en hierdoor dunner haar. Als je je haardos echt wilt verbeteren, is het van belang het gehalte van DHT te normaliseren. Hierdoor worden je bestaande haren weer dik, donker, krachtig en vitaal. Binnenkort heb je dus weer een volle haardos.

Wat is DHT, Dihydrotestosteron?

DHT is een mannelijk hormoon en komt bij zowel mannen als vrouwen voor. DHT is een speciale vorm van testosteron, maar is wel 3 keer sterker. DHT wordt gevormd onder invloed van het enzym 5-alpha-reductase. Dit enzym is verantwoordelijk voor de omzetting gewone testosteron in DHT. Ieder mens produceert DHT, maar bij mensen met haaruitval en dunner wordend haar zijn de haarzakjes extra gevoelig voor DHT. DHT verstoort normale werking van je haarfollikels. Hierdoor wordt de aanwas van nieuwe haargroei groei belemmerd. Dit leidt tot dunner wordend haar en haarverlies.

Voor optimale haargroei is het belangrijk dat de vorming van DHT wordt afgeremd. Ecuri heeft lotions en vitaminepillen ontwikkeld die de vorming van DHT remmen en zodoende je haarfolikels en je haar beschermen. Al deze produkten bevatten geen hormonen of finasteride. Ecuri producten zijn op plantaardige basis.

Ecuri haargroei behandeling

Als je last hebt van dunner wordend haar of haaruitval, wil je niet alleen dat de haaruitval stopt maar ook dat er nieuw haar bij komt. Ecuri heeft hiervoor een speciale Micro-Needling ontwikkeld.

Micro-Needling is een behandeling waarbij op gecontroleerde wijze minuscule kleine gaatjes in de huid worden gemaakt. Micro-Needling wordt niet als pijnlijk ervaren en er treden ook geen bloedinkjes of korstjes op. Met Micro-Needling wordt een speciaal geprepareerd serum in de hoofdhuid aangebracht.

Ecuri heeft 2 serums:

Meso Plasma Hair: speciaal bedoeld om dunne haren weer dikker en vitaler te maken

Stem Cell Activation Powder/Lotion: speciaal voor het laten teruggroeren van nieuwe haren

Stem Cell Activation Powder/Lotion bevat 7 Keratine Growth Factors.

Dit zijn speciale aminozuren die je eigen haarmatrix stimuleren om haarfolikels te vormen of te activeren.